Terug

♥♥♥ GRATIS VERZENDING ♥♥♥

Dr Murad producten

Over Dr. Murad

De Dr. Murad producten zijn verhuisd naar onze webshop www.dermaskinshop.nl waar je eenmalig even een nieuw account aan moet maken. Onze excuses voor het ongemak en veel shopplezier!

Dr. Murad is een dermatoloog en apotheker en tevens houder van 19 dermatologische patenten. In zijn loopbaan als dermatoloog behandelde hij meer dan 50.000 patiënten.Tijdens zijn onderzoek naar processen in het lichaam en het kwetsbaarder worden voor ziektes en veroudering, ontdekte Dr. Murad een overeenkomst namelijk het verlies van de cellulaire kracht. Van hieruit heeft hij zijn Inclusive Health programma ontwikkeld om de huidcellen te beschermen en om nieuwe, sterke cellen te bouwen. Op deze manier kun je huidveroudering en huidproblemen aanpakken. 

Dr. Murad Inclusive Health programma voor een jongere versie van jezelf

Een cel die beschadigd is door veroudering, vrije radicalen, stress en ontstekingen gaat "lekken" waardoor het vocht in de cellen verloren gaat. Hierdoor ontstaan huidproblemen en vroegtijdige veroudering. Met de producten van Dr. Murad I Murad Skincare gaan we de cellen weer gezond en sterk maken waardoor ze geen vocht meer verliezen. Hiernaast is een gezonde levensstijl ook van belang en dat je voldoende "vocht eet" door het eten van fruit en groente. Op deze manier kun je huidveroudering en huidproblemen aanpakken en ontstaat er een jongere versie van jezelf.

Is jouw huid belangrijk voor je? Start dan vandaag nog met de Dr. Murad I Murad Skincare producten!

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Dermaskin 9.7 / 10 - Klantervaringen @ Feedbackcompany
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »